Ontwerp, aanleg en onderhoud

Wij kunnen U het hele traject van ontwerp, aanleg en onderhoud van Uw tuin aanbieden. De keus voor één of meer van deze onderdelen ligt uiteraard geheel bij U als klant.

Wij leggen graag een tuin voor U aan die geheel voldoet aan Uw wensen en die Uw huis tot een complete en prettige woonomgeving maakt.

Wat ik persoonlijk heel belangrijk vind is wanneer we klaar zijn met Uw tuin dat het dan ook echt Uw tuin is waar U van kunt gaan genieten.

Een belangrijke factor daarbij is te weten hoe onderhoudsvriendelijk U Uw tuin wilt hebben. Na oplevering van Uw tuin kunt U het roer overnemen. Maar U kunt ook gebruik blijven maken van de expertise en mankracht van H. Valenkamp Hoveniers. Door gebruik te gaan maken van een onderhoudsplan, zijn al Uw wensen mogelijk. Uw voordeel als U gebruik maakt van dit onderhoudsplan is ,dat U aan het begin van het jaar weet wanneer Uw tuin in gepland staat voor een onderhoudsbeurt.

Onderhoudsplan

U geeft vooral aan wat U zelf niet wilt doen, en bij een urencontract bepaalt U hoeveel tijd U ons in gaat zetten, zodat U zelf het budget kunt bepalen.

Wilt U weten wat wij voor U zouden kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.

Voorstel van onderhoudsplan: zie onderhoud